събота, 19 декември 2009 г.

Срещи и репетиции


В Детския център на читалището е топло и през студените зимни дни. Освен децата, там има място и за възрастните, които се събират всеки вторник от 14 ч. - да си поприказват, да попеят, да играят на табла или шах, или дори да поплетат, защото вкъщи до печката може да е хубаво, но по-хубаво е сред хората.

Заповядайте на тези следобедни сбирки! Вратите са отворени за всички, които искат да осмислят времето си с нещо полезно, приятно или просто да си побъбрят. Кой знае, може в тези разговори да се родят нови идеи за бъдещи инициативи, планове за работа и какво ли още не. Когато се съберат повече глави, по-добре мислят! Стига да ги води волята за добро и отвореността към другите.

Всяка сряда и петък от 17 ч. певческата група към читалището има репетиции. Те също са отворени за нови членове. Колективът засега е малък, но много сплотен, както ще видите от снимките.

Мария Пенкова на 12 декември навърши 60 години и снощи почерпи "колегите" си.

Едно малко "семейство", със своите радости, грижи и планове за бъдещето - това е нашето читалище! Заповядайте! Винаги сте добре дошли, за да станете част от нас!

Няма коментари:

Публикуване на коментар