понеделник, 15 юли 2013 г.

Откриване на Кампус 2013


За четвърто лято Народно читалище „Съединение-1923“ покани деца и младежи за активни занимания по време на лятната ваканция. Под ръководството на Катерина Велчева и с активната и всеотдайна помощ на доброволци децата ще изпълват следобедните часове с различни занимателни игри, рисуване, танци, състезателни игри. С трепет очакват и новото предизвикателство – кукления театър, създаден по проекта „Маскирани ръчички разказват“ с финансовата подкрепа, осигурена чрез Дарителски кръг „Развитие“ на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

Часовете заедно са определени от точни и строги правила, които децата сами създадоха, а това говори за съзнание за екип и целенасочена дейност. Родители, баби и дядовци са особено доволни, че читалището намира начин да организира полезна и приятна ангажираност през ваканцията.


Мария Караджова, председател на читалището, отчита успешната работа по време на кампуса благодарение на труда на доброволците и нестихващата енергия на малчуганите, които събрани в едно създават незабравими спомени всяко лято в Бърдарски геран. Кампусът ще продължи до края на юли.




Няма коментари:

Публикуване на коментар