понеделник, 25 август 2014 г.

Млади таланти гостуват на наша сцена


Детско-юношески клуб „Слънчице“ от село Попица заедно с доброволци от Дома за стари хора в Попица представиха в големия салон на Народно читалище „Съединение-1923“ – с. Бърдарски геран пиесата „Седянка без седенкари не е весела“.

Постановката е дело на младия Детелин Хитков, а участници още са Силвестър Маринов, Сашо Шурев, Антонина Сиракова, Катя Симеонова, Виви Нуева, Симона Илиева, Дияна Елинова, Северина Валентинова, Цеца Цветанова, Димитър Йорданов, Цвети Пашовска, Китка Иванова и Катя Миткова.


На сцената имаше и представители от Бърдарски геран – две жени, които домуват в Дома за стари хора – Катерина Саламанова и Роза Радкова.

Актьорите бяха подпомагани от вещото съдействие на Иван Ценов, директор на Дома за стари хора, който се грижеше за озвучаването и техниката.

Децата и младежите на Попица показаха как могат сами да се организират, да творят и осмислят времето си, създавайки театър, а жителите на Бърдарски геран ги аплодираха горещо. Подадена ръка в началото на пътя означава много – съпричастност и насърчение, изразени в усмивка и отворено сърце. Надяваме се на нови срещи със следващите им постановки!Повече снимки тук 

Няма коментари:

Публикуване на коментар