понеделник, 9 март 2009 г.

Курсове по танци през ваканцията

Стана традиция читалище „Съединение-1923” да кани за пролетната ваканция хореографката Маргарита Тошкова от Русе, която да подготвя младежите от танцовия състав за новия творчески сезон. Благодарение на любезната финансова подкрепа на г-жа Цветомила Спасова, кмет на Бърдарски геран, която заплаща хонорара и осигурява настаняването на хореографката, и тази пролет младежите ще имат възможност да попълнят репертоара си с нови танци.

Изненадата тази година е, че по инициатива на читалищното настоятелство г-жа Тошкова се съгласи да се занимава и с най-малките – бъдещите танцьори на читалището. За целта каним всички родители на деца от 4 до 9-годишна възраст, които искат детето им да направи своите първи стъпки в танцовото изкуство да го запишат за курса.
Записване при Петя Бобойчева.

Таксата е съобразена с възможностите на родителите и за деветте дена, в които децата ще имат по два часа на ден (общо 18 часа), родителите ще заплатят само 5 лева. Тези пари символично ще покрият хонорара на хореографката за извънредните часове, които тя се съгласи да отдели за децата на Бърдарски геран.

1 коментар:

  1. И сред банатските българи има дарители, колкото и да не ни се вярва.

    Днес благодетел, пожелал да остане анонимен, дари 100 лв. за заплащане на хонорара на Маргарита Тошкова за 18-те часа, които ще проведе с децата на селото ни по време на пролетната ваканция.

    Благодарим му и дано и други да последват примера - особено във времето преди Великден.

    ОтговорИзтриване