понеделник, 17 май 2010 г.

На рожден ден


Танцовият и певческият състави при читалище "Съединение-1923" изнесоха концерт в Дома за стари хора в Попица по повод петия му рожден ден.

Иван Ценов, директор на Дома, отвори шампанско в името на доброто сътрудничество между институциите и за успешно изминалия път до тук. От името на Община Бяла Слатина и от кмета инж.Венцислав Василев възрастните хора получиха голяма торта, а Иван Даков, секретар на Община Бяла Слатина прочете поздравителен адрес, в който бяха подчертани изключително добрите отношения и отличното сътрудничество.

Димитрийка Цанова от Регионалната дирекция „Социално подпомагане” поздрави домуващите с топли думи и сподели, че щом капацитетът на Дома е запълнен, това означава, че потребителите на социалната услуга са доволни, което е доказателство за добре свършената работа на целия екип. Поздравление от Таня Петкова, кмет на Попица, доказа, че отношенията между домуващите и жителите на селото са пример на доброжелателство и партньорство.

Най-сърдечни и емоционални бяха думите на Христина Христова, екс-министър на труда и социалната политика, родом от Попица. За нея Домът за стари хора е като свидна рожба, защото фактът, че този модерен дом, с който България отдавна е в Европа, бе изграден именно в община Бяла Слатина и по-точно в Попица, е безспорна нейна заслуга.

Повече снимки тук http://picasaweb.google.com/vestitelbsl1/5#

Няма коментари:

Публикуване на коментар