вторник, 1 юни 2010 г.

Благодарност

УВАЖАЕМИ ДАРИТЕЛИ,

Благодарим Ви за отзивчивостта, с която направихте тридесет и две детски сърца безкрайно щастливи на 28, 29 и 30 Май 2010 г.
Само човек, който е споделил тези щастливи мигове с тях, може да Ви каже едно голямо БЛАГОДАРЯ, изречено от цялата група на Бърдарски геран, присъствала на Седмия общобългарски младежки фолклорен събор” С България в сърцето” гр.Каварна.

Признателността и безграничната радост се увеличаваше с всеки изминал миг. Всеки следващ танц бе ярко доказателство как децата и младежите се стремят да докажат, че наистина заслужават това, с което им помогнахте. Кулминацията на щастието беше, когато на конференцията на ръководителите, а след това и официално на тържествения концерт на 29 май, председателката на журито проф.Елена Огнянова изказа хвалебствени слова за успеха на танцов състав „Палкенче”. Наблегна на постигнатите резултати, благодари пред публиката на ръководителите на цялата група от с.Бърдарски геран и отправи специален поздрав към хореографката ни г-жа Маргарита Тошкова, която със своя неуморен труд успя да постигне за кратко време такъв успех.
В своето слово г-жа Огнянова подчерта, че във всяко населено място могат да последват примера в работата с децата от с.Бърдарски геран. Обърна внимание на приемствеността в разпространяването и поддържането на фолклора. А когато връчиха и грамота на г-жа Тошкова, най-малките участници от нашия състав не се сдържаха и споделиха своето вълнение : „Чак сърцето ми трепна!”.

Благодарим Ви!

С уважение
МАРИЯ КАРАДЖОВА
Председател на читалищното настоятелство

Няма коментари:

Публикуване на коментар