събота, 11 август 2012 г.

Кампус 2012 - невероятни три седмициБроените дни се изнизват като вода, особено ако са изпълнени с много емоции, забавления и нови приятелства. Така бързо се изтърколиха и трите седмици на Летния кампус тази година. В петъчната вечер на 10 август градинско парти за закриването му събра в читалището родители, баби и и дядовци, роднини и приятели, за да видят какво са творили техните палавници, които бяха направили саморъчно специални покани за това празненство.


Катерина Велчева, като ръководител на кампуса, благодари на всички малки и големи участници за ентусиазма, за нестихващото желание за игри, рисуване, забавления и учене на нови неща. Благодари и на доброволците – големите каки и батковци, които работиха усърдно и бяха постоянно до децата с подкрепа, усмивка, опитни ръце при изпълнението на трудните задачи и много добро настроение.

От името на родителите Петя Бобойчева сподели, че трите седмици за всички са били като една, толкова неусетно децата извървяха пътя на тазгодишния кампус, запазили много нови спомени от лятото и от общуването с приятели.

Изненадата на вечерта беше изпълнението на танца на Сид от филма „Ледена епоха“, който изпълни двора на читалището с танцуващи маскирани деца, предизвиквайки аплодисментите на публиката. Отрупаните маси с лакомства привлякоха детското внимание непосредствено преди истинското развихряне на партито с много танци.

Децата сами пожелаха да има и зимен кампус през Коледната ваканция, така че читалищното настоятелство очаква още доброволци с идеи, усмивки и много желание.

Повече снимки тук 

Вижте и видеото:

Няма коментари:

Публикуване на коментар