четвъртък, 19 юли 2012 г.

Детски център "Палкенче" отваря врати за летен кампусИмаме удоволствието да поканим всички малчугани, които имат навършени 5 годинки, да се включат в летния кампус, организиран от Читалище „Съединение – 1923“, с. Бърдарски геран, съвместно със самодейци и доброволци, които ще провеждат занятията!

Приканваме всички желаещи да се запишат за участие при Райна Гюрова в сградата на читалището или като дойдат на 23 юли в 18 часа в Детския център, където заедно ще направим парти по случай откриването на тазгодишния кампус!

Молим всички родители (или баби и дядовци) на дечицата, които биха искали да вземат участие, да се присъединят към откриването на 23 юли, когато ще представим програмата на заниманията и ще обсъдим важни въпроси, относно необходими материали и предстоящи събития!

Мили деца, очакват ви незабравими дни, изпълнени с много смях и приключения, много интересни задачи, игри и още куп изненади!

Скъпи родители, баби и дядовци, тук децата ви има какво да научат, да развият своите таланти в областта на изкуството, музиката и танца!

Още веднъж – молим ви за вашето присъствие на 23 юли от 18 часа, за да уточним важни детайли, от които зависи провеждането на летните занимания!

Нека заедно създаваме летни спомени!

Няма коментари:

Публикуване на коментар