понеделник, 18 февруари 2013 г.

Подкрепа за кукления ни театърНа 25 февруари в София ще се състои третият Дарителски кръг „Развитие“, за който е класиран и проектът на Народно читалище „Съединение-1923“ – с. Бърдарски геран. По време на тази среща четирите одобрени проекта ще бъдат преставени от техните автори, които ще трябва да убедят събраните дарители да дарят за каузите.

Дарителски кръг „Развитие” вече обединява 63 дарители, подкрепящи проекти за социална промяна, които утвърждават прогресивни ценности като мултикултурализъм, социална справедливост, интеграция на различията, солидарност и устойчиво развитие.

Важното в тази инициатива е, че трябва да предизвика и активизиране на самата кандидатстваща с проект общност да участва в даряването за своя проект.

Затова каним всички банатски българи и техните приятели, които на 25 февруари могат да бъдат в София, да дойдат и да подкрепят Ралица Велчева в защитата на проекта й и, ако имат възможност, да дарят своята скромна лепта за създаването на куклен театър в Бърдарски геран.

Повече за проекта можете да прочетете тук.

Събитието ще се състои във Виваком Арт Хол  от 18:30 ч., това е бившата телефонна палата на ул. „Гурко“ № 4, срещу Гранд хотел „София“ и Градската градина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар